Brasserie ’t Vingerling

‘t Vingerling

Brasserie ’t Vingerling heeft haar naam te danken aan de bijzondere locatie. Vingerling 23 is één van de prachtige monumentenpanden aan de jachthaven van Middelharnis. Zo dicht tegen het Haringvliet aan werd in de 16e eeuw besloten de havenkom te beschermen met een dam, ofwel een “vingerling”. Het pand werd vroeger gebruikt als opslagplaats voor vissersgerei. In 1991 werd het grondig gerestaureerd en omgetoverd tot Brasserie ’t Vingerling! Zoekt u een rustig plekje om na drukke werkzaamheden bij te komen, een mooie locatie voor uw groepslunch of wilt u een gezellig avondje uit ? U vindt het altijd in de Brasserie!

 

‘t Terras

Zodra de zon zich weer laat zien kunt u genieten van het gezellige terras dat direct aan de schilderachtige jachthaven van Middelharnis ligt. Ons terras heeft 80 zitplaatsen en is voorzien van waterdichte parasollen met verwarming. Sinds kort hebben wij om een groot deel van ons terras ook windschermen.

 

‘t Gezelschap

-In verband met het corona virus nemen wij dit jaar niet altijd grote gezelschappen aan.-
Ook met een groter gezelschap bent u natuurlijk van harte welkom bij ’t Vingerling. Wij hebben alle ervaring in huis om uw groepsdiner tot een succes te maken. Het restaurant kan geheel of gedeeltelijk gereserveerd worden voor familiediners en zakelijke bijeenkomsten. Op de 1e etage is gelegenheid om apart te dineren vanaf 20 tot 60 personen. Voor gezelschappen vanaf 10 personen serveren wij in overleg een keuzemenu. Door de vaste menuprijs weet u van te voren precies waar u aan toe bent! Indien u zelf een menu wilt samenstellen neem dan even contact met ons op.

‘t Cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Trakteer uw familie, vrienden of relatie op een avond samen uit! Onze dinerbon is ‘t ideale cadeau voor elke levensgenieter en u kunt zelf de waarde bepalen.

 

Menukaart Groepsmenu's november Groepsmenu's 1 t/m 20 december Menukaart 21 t/m 24 december Kerstborrel